12
.
06
.
2024
Нія Нікель

7 психологічних вебінарів для мам дітей з інвалідністю

Батькам

БФ "Світ Українцям" разом із Epiprosvita допомагають батькам та матерям, які виховують дітей із інвалідністю психологічною підтримкою та вебінарами.

В рамках програми вже відбулось 20 лекцій, які прослухало кілька сотень слухачів, але попереду завершальні 7 вебінарів на які ми вас запрошуємо!


Нижче список тем та посилання на реєстрацію:


1. Як поводитись під час конфлікту?

Усі люди — різні за характером і темпераментом, тому по-різному сприймають і реагують на ті чи інші ситуації.  Крім того, при взаємодії з соціумом майже неможливо повністю уникати розбіжностей чи непорозумінь з оточуючими. Тож 11 червня о 18:00 разом із психологинею БФ «Світ Українцям» Юноною Лойко ми розберемо, як поводитись у конфліктних ситуаціях та як знижувати рівень напруги в діалозі. А ще — всі ці навички тренуватимемо за допомогою вправ із методу ненасильницького спілкування.

Зареєструватись

2. Чому позитивна самооцінка для дітей важлива?

Та які є стратегії її формування?  Про це 12 червня о 19:00 під час вебінару поговоримо з психологинею Оксаною Пакіж. Разом зі спеціалісткою зʼясуємо, як правильно спілкуватись з дітьми на цю тему та як їм допомагати формувати й підтримувати позитивну самооцінку.  

Зареєструватись

3. Як вийти з позиції жертви і почати діяти (трикутник Карпмана)?

Які обставини зазвичай сприяють потраплянню людини в цей стан?  13 червня о 19:00 на цю тему поспілкуємось з досвідченою психологинею БФ «Світ Українцям» Оленою Коваль. Під час зустрічі дізнаємось усе про здорове спілкування та руйнівну роль у ньому позиції жертви.  

Зареєструватись

4. Як підтримати себе і дитину після встановлення діагнозу?

Розмова з  онкопсихологинею.  18 червня о 19:00 разом із Оленою Сентерою, магістром психології та онкопсихологинею, поговоримо про психоемоційний стан при оголошенні діагнозу. Зʼясуємо, на що потрібно звернути увагу та як покроково діяти. А ще — як розмовляти з дитиною про хворобу та як знайти ресурс, щоб пройти через це випробування.  

Зареєструватись

5. Як розпізнавати «своє оточення» і вміти протидіяти маніпуляторам?

Середовище, в якому перебуває людина, має на неї чималий вплив — розвиток, успішність і задоволення життям часто напряму залежать від тих, хто поруч.  Тож як обирати правильне середовище та як протидіяти токсичному впливу — про це та багато іншого говоритимемо з психологинею Оксаною Коваль 20 червня о 19:00.  

Зареєструватись

6. Які існують мови любові у стосунках з дітьми?

Та які тонкощі їх застосування?  На цю тему під час вебінару 25 червня о 19:00 говоритимемо з Оленою Коваль. Спеціалістка також поділиться найефективнішим методиками налагодження комфортного спілкування з дітьми.    

Зареєструватись

7. Що таке надійна система привʼязаності та яка її роль у побудові стосунків?  

Ще один вебінар від психологині Олени Коваль. Спеціалістка розповість усе про систему прив'язаності й про те, як вона впливає на відчуття цінності дитини в майбутньому. Відбудеться онлайн-зустріч 27 червня о 19:00.

Зареєструватись

Ми закликаємо не зволікати та доєднуватись до кола однодумців. Участь є безоплтаною та дуже корисною!

No items found.