05
.
05
.
2024

Адвокуємо Фрізіум для пацієнтів з епілепсією

Лікарям
Пацієнтам
Батькам

ГО Епіпросвіта долучилась до нового проєкту, в рамках якого працюватиме над проведенням адвокаційної діяльності задля включення препарату Фрізіум у національний перелік ліків

З гордістю повідомляємо, що ми стали частиною амбітного проєкту «Посилюємо голос жінок з досвідом переміщення та інвалідності в процесах прийняття рішень». Цей проєкт відкриває нові горизонти для підвищення обізнаності та захисту прав жінок, які стикаються з викликами через інвалідність, зокрема і тих, хто має епілепсію чи супутні хвороби.

Наша місія у проєкті полягає у зміцненні адвокаційної діяльності на національному рівні, аби до національного переліку ліків було додано Фрізіум – життєво необхідний препарат для багатьох пацієнтів з епілепсією та супутніми хворобами. Завдяки підтримці проєкту, у нас є можливість активно брати участь у перемовинах та відвідувати конференції й зустрічі. Так ми маємо змогу розповісти більше про препарат та необхідність його включення до переліку, аби забезпечити безкоштовний доступ до нього пацієнтам які цього потребують.

Цей крок є частиною нашої невпинної праці над покращенням умов життя людей з епілепсією та супутніми захворюваннями, а також наданням їм можливостей для повноцінного та активного життя у суспільстві.

Допис створено ГО Епіпросвіта у межах проєкту «Посилюємо голос жінок з досвідом переміщення та інвалідності в процесах прийняття рішень», який реалізовується ГО Епіпросвіта за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF). Проте це не означає, що висловлені під час воркшопів (тренінгів, конференцій) погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об'єднаних Націй.

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) – гнучкий та оперативний інструмент фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Возможно, это графический образ (текст «го Елипросв.та доедналась до проекту <Посилюемо голос ЖИНОК 3 досвідоМ перемищення та нвал.днОСί в процесах прийняття р.шень» Проект реализовуеться за техничной пίдтримки ООн Ж.Нки в Укран. та за финансування Жиночого фонду миру та гуман.тарной допомоги OOH (WPHF). HumanitarianFund Women's Peace Humanitarian Fund 〜 Auadtartas&CilSariyPar AUnited Partnenship EPIPROSVITA ទ @UNE UN 選 WOMENE 手»)

No items found.